Hantverksträffar på Vemdalens Hembygdsgård

SV Jämtlands Län, i Östersund
Längd
20 timmar på 8 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
20 timmar på 8 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Hantverk handlar inte bara om att producera ett föremål, det handlar minst lika mycket om att må bra och känna glädjen att använda sina händer och skapa något. Att göra något tillsamman och att diskutera allehanda intressen. Och så handlar det förstås om den obligatoriska fikastunden!

Du är välkommen oavsett om du är nybörjare eller van hantverkare. Du väljer vad du vill prova på eller göra och vad som passar dig, att väva, att sy, att sticka eller att virka. På plats finns vår duktiga hantverksgrupp och hjälper till.

Hantverksgruppen har funnits i många år och tillverkat diverse hantverk. Allt hantverk som görs på våra hantverkskvällar går till föreningen och lottas sedan ut i sommarens Tombola. Tombolans intäkter går till hembygdsföreningen och kan användas för att köpa in nytt material som tyger, garn osv. eventuellt överskott går till drift och underhåll av gården. Då vi är en ideell förening är detta tillskott i kassan extra välkommet.

Allt material finns på plats så det är bara att komma som du är och det kostar ingenting men vi ser såklart att du löser medlemskap i föreningen.

Du kan komma en gång eller flera gånger och du behöver inte föranmäla dig. Du kan också komma och hämta material på hembygdsgården och producera något hemma som den sen lämnar in så det kan användas i Tombolan.

Vi träffas på Vemdalens Hembygdsgård. Torsdagar udda veckor 18-21.00

Hantverkskvällarna anordnas i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan.

Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa Gunnel Höglund tel. 070-529 95 03
Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-21:00
Ledare: Gunnel Höglund
Lokal: Österlånggatan 16
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Hantverksträffar på Vemdalens Hembygdsgård och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Jämtlands Län
Armégränd 6
831 32 Östersund

Studieförbundet Vuxenskolans verksamhetsidé är att ge människor möjligheter att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser. Vi erbjuder därför studiecirklar, kulturarrangemang, föreläsningar och annan pedagogisk verksamhet. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap,...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jämtlands Län

Highlights