Visa kurser.se som: Mobil

Vill du prata om döden? Distanscirkel

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Distans
12 timmar
2021-05-27
0 SEK

Kursbeskrivning

Alla tänker på det ibland. Att vi ska dö, att andra ska dö. Men är det alls något att bry sig om? Vi kommer ju ändå inte att få svar på frågan om vad döden innebär så länge vi lever.

Denna samtalscirkel utgår från boken Den ofrånkomliga gåtan och en studiehandledning som medarbetare på Sensus tagit fram i samråd med författarna för att grupper själva ska kunna samlas och samtala öppet kring svåra frågor kring döden, livets slut och hur detta påverkar oss i vardagen.

För att delta i denna studiecirkel anmäler du dig här och cirkeln planeras att starta den 22 april. Vi skickar då ut en kallelse med en länk till ett mötesrum i Zoom där ni träffas under 6 veckor (eller mer om ni så vill). Du som deltar köper själv boken och tillsammans i gruppen följer ni studiehandledningen som innehåller läsinstruktioner, tips på övningar samt diskussionsfrågor för varje träff.

Studiehandledningen är gratis så om ni är en grupp vänner, föreningsaktiva eller andra konstellationer som vill använda den i en egen studiecirkel går det bra att kontakta oss på Sensus.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vill du prata om döden? Distanscirkel.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Bli den första att recensera Vill du prata om döden? Distanscirkel!
Intresseanmälan

För att få mer information om Vill du prata om döden? Distanscirkel, fyll i följande uppgifter: