Samtalsgrupp för dig som har barn med misstänkt eller bekräftad NPF-diagnos.

SV Jönköpings Län, i Nässjö
Längd
21 timmar på 7 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
21 timmar på 7 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till en samtalsgrupp för dig som har barn med misstänkt eller bekräftad NPF-diagnos.
Vi träffas 7 gånger under april och maj. I caféformat kommer du att träffa andra föräldrar med liknande svårigheter och utmaningar. Det kan handla om vardagssituationer, förhållningsätt till våra barn, strukturer och rutiner, skola och vård. Här finns utrymme för att ge och få tips och tricks om hur man kan förenkla vardagen.

Utifrån era behov och önskemål bjuder vi in gäster för att diskutera vilken hjälp och stöd man kan få. Gruppen är kostnadsfri att delta i och naturligtvis fikar vi tillsammans.

LEDARE
Mia Lindomborg och Linda Äng från Attention Jönköping.

BRA ATT VETA
Vi bjuder på fika! Meddela om du har någon specialkost.

FRÅGOR?
Kontakta Madeleine Svärd, Verksamhetsutvecklare, 0704-31 39 36, madeleine.svard@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Veckodag: Onsdag
Tid: 20:00-22:15
Lokal: Bäckgatan 4
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights