Visa kurser.se som: Mobil

Meditationskurs - 12 månader

Ruachs Ande:ning
Kursinformation
Plats: Distans
Längd: 12 månader
Pris: 4 000 SEK inkl. moms
Språk: Svenska

Kursbeskrivning

Meditation 4 - (12 månader) - Ruachs Ande:ning

Djupandningsmeditation, meditera, meditationskurs, Ruachs Ande:ning, distanskursGrundtekniken, Meditationstekniken, Fördjupning I & II

Webbkurs i meditation som grundar sig i djupandningen på distans. Lärs ut via sammanlagt 6 stycken steg vilka skickas via mail som instruktioner på ca 1 sida/st + 2 sidor med inledning & slutord. Handledning och vägledning och individuell anpassning under kursperioden. Kontakt hålls kontinuerligt per mail.

Du börjar kursen när du vill och läser i egen takt efter egna förutsättningar.

Om RA - Ruachs Ande:ning

Ruachs Ande:ning, meditera, RA meditationskurs distansmeditation distanskurs djupandning

Du kan läsar mer om Ruachs Ande:ning längre ner på den här sidan, under "Beskrivning av Ruachs Ande:ning".

I menyn under "Om Ruachs" på kursens hemsida kan du även välja att läsa en kortare eller en längre beskrivning och bakgrundsinformation om den djupandande meditationstekniken.

Distanskurs i meditation

Lär dig meditera via webbkursen som är ensam i sitt slag om att gå på distans. Slipp uppbundna tider och lokaler, gör meditationen när du vill och var du vill. Bestäm själv tempo och följ de enkla instruktionerna kompletterat med vägledningen som sker kontinuerligt. Man brukar säga att andningen är bryggan mellan sinnet och kroppen, här används djupandning som kärnan i meditationstekniken.

Genom enkla andnings- och koncentrationsövniningar så binds sinnet upp på simpla ting. Bieffekten blir att alla andra tankar försvinner, ett lugn  och en harmoni uppstår efter ett tags mediterande. Detta är bara en utav fördelarna med att meditera.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Meditationskurs - 12 månader.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Ruachs Ande:ning

Meditations kurs

RA - Ruachs Ande:ning - Meditation som distanskurs

VINTERKAMPANJPRISER!RA eller Ruachs Ande:ning, är en meditation vars bas bygger på djupandningsmeditation, att centrera sinnet och andningen långt ner i kroppen. Genom enkla men oerhört kraftfulla andnings- och koncentrationsövningar uppnås lugn och harmoni. Meditationen går att utföra på 10-30 minuter beroende på...


Läs mer och visa alla kurser med Ruachs Ande:ning

Kontaktuppgifter till Ruachs Ande:ning

Ruachs Ande:ning

Granängsringen 40, 9tr
135 44 Tyresö

Tel: 0709 649 886
Mobil 0709 649 886
ruachs.se

Recensioner

Carro   |   2011-11-24
Innan jag började med meditationen så hade jag 1000 tankar som malde. De släpper nästan helt när jag mediterar. Det är så skönt! Jag blir piggare och känner mig gladare och lugnare.
          (5)