Visa kurser.se som: Mobil

Coiffe och dekoration

Mullsjö Folkhögskola
Kursinformation
Mullsjö
3 dagar
3 015 SEK

Info om Coiffe och dekoration

Välkommen till ett veckoslut där vi ska göra coiffer och dekorationer

Kursen kommer att innehålla olika sätt att göra coiffe-stommar på, både enkla och lite svårare. Det kommer också att finnas lite ”halvfärdigt” material att jobba med för den som önskar. Utöver filt (hårfilt) kommer vi också att testa diortyll och bananfiber. Till de stommar som vi tillverkar kommer vi att göra några passande dekorationer som vi dekorerar coifferna med. Även här kommer det att finnas lite halvfabrikat. Ta gärna med egna dekorationer (från tidigare kurs) eller något annat som ni gärna vill använda. Visst material ingår i kursen och det finns även tillgång att köpa mer material som kursledaren tar med sig. Vi syr allt för hand på traditionellt sätt så vässa nålarna och ta fram fingerborgen för en skapande helg.

Kursledare
Kerstin Carlefalk,
lärare i hattsömnad på ABF och Folkuniversitetet. Egen ateljé med tillverkning av hattar för både privatpersoner och dans-/teatergrupper. Hon har medverkat i utställningar i Norra Uppland, Jämtland samt i Stockholmsområdet.

Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Sommarateljéer Sommarateljéerna i Mullsjö har blivit något det talas om. De 7-8 parallella kurserna ger en mångfald åt de konstnärliga uttrycken. Den känslan blir speciellt stark när det drar ihop sig till kursvernissage i slutet av kursveckan. På skolans hemsida...


Läs mer och visa alla kurser med Mullsjö Folkhögskola

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Coiffe och dekoration.

Kontaktuppgifter till Mullsjö Folkhögskola

Mullsjö Folkhögskola

Björksätersvägen 4
565 21 Mullsjö

Recensioner
Bli den första att recensera Coiffe och dekoration!