Öppen ateljé/sömnadsworkshop

ABF Huddinge, i Huddinge
Längd
1 tillfälle
Pris
700 SEK
Längd
1 tillfälle
Pris
700 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Den här workshopen är för dig som är helt nybörjare och vill ha hjälp med grunderna för att starta ditt sömnadsprojekt, och för dig som vill komma igång med sömnad efter ett uppehåll, eller redan syr på en avancerad nivå men vill ha någon att bolla tankar och idèer med.

Kanske vill du laga, reparera eller remakea plagg som du har hemma? Kanske vill du sy nytt från grunden och få hjälp att prova in plagget så det passar din kropp? 

Till det här tillfället är alla sömnadssugna, på alla nivåer välkomna. En erfaren skräddare finns på plats och hjälper dig steg för steg hur du ska komma vidare med ditt projekt och självklart kan vi hjälpa och byta tankar och idéer med varandra i gruppen!

Ta med:Allt som du behöver till ditt sömnadsprojekt. Mönster, penna, Tyg, Sax, synål, tråd, knappnålar, måttband/ linjal, tygkrita.
symaskiner och overlock finns på plats.

En lättare lunch från ABF Huddinges café ingår i deltagaravgiften. Vi tar ungefär 30 minuters rast. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Öppen ateljé/sömnadsworkshop och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights