Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Kristianstad
18 timmar
2019-09-20 18:30
1 200 SEK

Kursbeskrivning

Zentangle®metoden är en meditativ konstform med strukturerade mönster som kan åstadkomma ett inre lugn

Man kan även öka kreativiteten med Zentangle®metoden, främja koncentrationen samt medföra en känsla av välmående. Varje linje ritas noga och vi lär oss nya mönster efterhand. Detta handlar om att släppa andra tankar och ansluta din hand och ditt sinne till pappret. Då kan du fokusera på nuet vilket hjälper dig att hitta nya perspektiv.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs. Alla kan rita zentangle även de som tror sig inte kunna rita.

MATERIAL

Vi går igenom olika mnster som man kan rita plus vi lär oss grunderna i zentangle metoden för att kunna hitta lugn och mindfulness. Till nybörjare kursen finns material att köpa från ledaren eftersom det ingår i metoden att förstå maerialet. Därefter köper du material som du tar med vid fortsättingskurser.

LEDARE

Laurina Bergqvist deltog 2014 i zentangle utbildningen i Rhode Island och blev certificerade som zentangle lärare (CZT) då. Laurina jobbar heltid som modersmålslärare och använder själv zentangle som ett sätt att varva ner och hitta sitt inre lugn.

Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger.
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Zentangle.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Zentangle!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner