Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

WordPress grundkurs - distanskurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Distans
15 timmar
2 195 SEK

Kursbeskrivning

Behöver du kunna publicera och skriva läsvärt innehåll på webben? Behöver du sätta dig in hur hemsidor byggs, underhålls och uppdateras smidigt? Då har du kommit rätt! Kursen ger en bred kunskap i Wordpress.

Kursen ger en bred kunskap inom ämnet för Webbdesign och att arbeta i rollen som Webbredaktör, Webbpublicist, Informatör eller Webbdesigner.

Under denna grundkurs lär du dig grunderna i Wordpress. Du ska efter kursen känna dig säker i alla grundläggande momenten. Wordpress är ett modernt publiceringsverktyg där tyngden ligger på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Programmet innehåller sedan olika appar som man applicerar vid behov. Det är ett perfekt verktyget för både privatperson och företag.

Förkunskaper
God datorvana!

Upplägg
Distansundervisning utan sammankomster. Du studerar i din egen takt och kommunicerar med din lärare i en drop box miljö. 

Kursledare
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Allt material finns och ingår i kursen.

Bra att veta
Du måste ha tillgång till dator och internet. Se till att du har angett en fungerande e-postadress.
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

Kontakta oss
Om du vill veta mer om kursen så ring vårt Kundcenter 075-241 6850 eller skicka epost till region.syd@medborgarskolan.se

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om WordPress grundkurs - distanskurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera WordPress grundkurs - distanskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner