Visa kurser.se som: Mobil

Vinyasa yoga med Rebecka Magnusson

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
7 timmar
950 SEK

Kursbeskrivning

Du praktiserar i ett flöde av kraftfulla positioner med andning och koncentration i fokus. Du arbetar med positioner från både ashtangayogan och hathayogan. Du bygger upp styrka, förbättrar rörligheten, smidigheten och balansen samt rensar tankarna.

Med hjälp av yoga finner du balans och harmoni. Rörelserna mjukar upp kroppen och du får ny energi när spänningarna släpper.

INNEHÅLL OCH MÅL

Vinyasa yoga består av dynamiska övningar som kopplas samman med andningen.
Vi inleder passet med pranayama (andning) och asanas (kroppsställningar) för tydlig kroppsmedvetenhet. Vinyasa bygger på ashtanga yogan, skillnaden är att ordningsföljden och ställningarna alltid varierar. Ibland är det ett mjukare flow och ibland mer utmanande och lekfullt.
Du praktiserar i ett flöde av kraftfulla positioner med andning och koncentration i fokus. Du bygger upp styrka, förbättrar rörligheten, smidigheten och balansen.

FÖRKUNSKAPER
Du bör ha någon form av erfarenhet av yoga sedan tidigare, eller en nyfikenhet på en mer fysisk yoga. Alla kan träna yoga oberoende av ålder och hälsotillstånd eftersom yoga anpassas till den enskilda personen. Du utgår alltid från dina egna förutsättningar.

KURSLEDARE
Rebecka Magnusson, certifierad yogalärare, godkänd av yogaalliansen 500RYT. Rebecka har gått yogautbildning i Stockholm och Rishikesh - Indien (Yogans mecka) Hon har undervisat sedan 2007 på olika orter i Skåne och Blekinge. Yogan är inspirerade och Rebecka vill gärna förmedla dess effekter som ett verktyg att ta med sig livet. Rebecka anordnar också hälsodagar, yogaresor och jobbar med ayurveda, massage och friskvård. Läs gärna mer på hemsidan www.livochlotus.se

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Mjuk/ledig klädsel rekommenderas. Yogamatta finns att låna om du inte har egen. Ta med en varm tröja eller liten filt till avslappningen och gärna en vattenflaska.

Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!


Ev. rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Det går att dela upp kursavgiften på 2 el 3 månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vinyasa yoga med Rebecka Magnusson.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vinyasa yoga med Rebecka Magnusson!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner