Visa kurser.se som: Mobil

Välgörenhetsklass 108 solhälsningar - Även online

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
1 timme
2021-12-10 17:30
0 SEK

Kursbeskrivning

Välgörenhetsklass – 108 solhälsningar. Att utöva yoga innefattar mer än att bara göra positioner på yogamattan. Seva- som betyder osjälviskt handlande – är också en viktig del.

Vi vill därför avsluta året som vanligt, nämligen i givandets tecken och utföra 108 solhälsningar till förmån för organisationen V-Care i Mysore, Indien.

Ashtanga Yoga Malmö stödjer sedan flera år i samarbete med Yogashala Stockholm organisationen V-Care i Mysore, Indien. V-Care arbetar för social förändring, stärkande av flickor och barns rättigheter samt att ge barn från de kastlösa grupperna utbildning och en bättre framtid.
Du kan läsa mer om V-Care och om Seva här: https://www.ashtangayogamalmo.se/ashtanga-yoga/karma-yoga

Vi gör enligt tradition 108 solhälsningar och samlar på så vis in pengar till V-Care. Att göra 108 solhälsningar har en särskild betydelse och utförs ofta som en ceremoni. Det tar ca 50 minuter att utföra och det är valfritt om man vill göra alla 108 eller enbart en del. Man kan bjuda in en partner och göra hälften var som ett team, ta med sig familjen och dela upp solhälsningarna sinsemellan eller utmana sig själv att göra dem alla.  Efter klassen fikar vi tillsammans.

Du kan ge valfri donation  kontant på plats eller via swish 123 576 46 91. Klassen kostar inget (utöver din donation) men anmäl dig gärna i förväg vår partner Medborgarskolan.

FÖR VEM?
Alla är varmt Välkomna!*
Du kan också enkelt delta online via Zoom om du vill, skriv detta i meddelande vid anmälan.

KURSLEDARE

Lärare är Isabella Nitschke, auktoriserad Ashtanga Yoga-lärare (nivå II) av Sharath Jois, Mysore. Läs mer om Isabella https://www.ashtangayogamalmo.se/om-oss/lararteam

KURSMATERIAL
Yogamatta finns att låna i lokalen, men ta gärna med egen om du har. 

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid innan yogautövandet. Stäng av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Välgörenhetsklass 108 solhälsningar - Även online.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Välgörenhetsklass 108 solhälsningar - Även online!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner