Visa kurser.se som: Mobil

Teckna Från topp till tå

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Ängelholm
16 timmar
2020-03-04 19:15
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Teckna 'från topp till tå' hela människan; huvud ansikte, händer, fötter, skor och kläder. En kurs för dig som är nybörjare eller har tidigare erfarenhet och vill utvecklas vidare.

Om kursen
Teckna hela människan från huvud till fot! Vi är våra egna och varandras modeller och vi studerar huvud, ansikte, händer, fötter, knä och tå, alla mellanrum och proportioner, perspektiv, ljus, skugga, ja, alla problem som kan uppstå när de olika delarna ska höra ihop. Vi tar hjälp av konsthistoriens kända konstnärer. Hur har de löst problemen? Hur gjorde Picasso med ett öga här och ett öga där som ändå fick det att se rätt ut, med starkt uttryck!

Så här går det till

Kursen går en daga i veckan, samma tid varje vecka. Lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. 

För vem?
Inga förkunskaper krävs.

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig såväl som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.   

Material
Kostnad för material ingår ej i kursavgiften.
Tag med ritkol och stort skissblock första gången. Vi arbetar med kol blyerts och färgkritor.

BRA ATT VETA

PORTKOD 0820

Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad. Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad. Antalet kursdeltagare är begränsat för att passa kursens format. Det gör vi för maximal inlärning, kvalité och trivsel.

Anmälan

Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom Kundcenter, tel. 075-241 68 50. OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig - anmälan är bindande. Bokningsbekräftelsen, som du får direkt efter anmälan, är en bekräftelse på att din anmälan har registrerats. Det startdatum som anges där är preliminärt. När kursen blivit startklar får du en kallelse med faktura i brev med posten. Där anges definitiv strtdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera. Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Fortsättningsmöjligheter

Många av våra kurser finns på nivåer för nybörjare till avancerad i olika former av fördjupning och specialicering. För möjlighet att bygga vidare på just din kurs - hör efter med ledaren. Det kan vara möjligt att förlänga en påbörjad kurs. Vi erbjuder en bred variation av studiecirklar, intensivkurser, workshops och föreläsningar. Allt fler upptäcker våra distanskurser och ett ännu bredare utbud av ämnen och studieformer. Ambitionen är att ge dig utvecklingsmöjligheter var du än befinner dig på din resa från intresse till färdighet och kunskap.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskpsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.

Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teckna Från topp till tå.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teckna Från topp till tå!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner