Visa kurser.se som: Mobil

Teckna Från topp till tå

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Ängelholm
16 timmar
2020-03-04 19:15
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Teckna 'från topp till tå' hela människan; huvud ansikte, händer, fötter, skor och kläder. En kurs för dig som är nybörjare eller har tidigare erfarenhet och vill utvecklas vidare.

INNEHÅLL OCH MÅL
Teckna hela människan från huvud till fot! Vi är våra egna och varandras modeller och vi studerar huvud, ansikte, händer, fötter, knä och tå, alla mellanrum och proportioner, perspektiv, ljus, skugga, ja, alla problem som kan uppstå när de olika delarna ska höra ihop. Vi tar hjälp av konsthistoriens kända konstnärer. Hur har de löst problemen? Hur gjorde Picasso med ett öga här och ett öga där som ändå fick det att se rätt ut, med starkt uttryck!

8×2 studietimmar onsdagar.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Yvonne Claesson som är konstnär och konst- och bildlärare. Hon har hög utbildning i ämnet och lång erfarenhet av att undervisa.
Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kursmaterial ingår ej.
Ta med ritkol och stort skissblock första gången. Vi arbetar med kol blyerts och färgkritor.

Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.
Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

PORTKOD 0820

BRA ATT VETA


Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teckna Från topp till tå.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teckna Från topp till tå!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner