Visa kurser.se som: Mobil

Street´n Show 9-13 år - Östra Torn

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
10 timmar
2019-09-21 12:00
995 SEK

Kursbeskrivning

På Street´n show mixar vi de olika dansstilarna. Samtidigt gör vi inte avkall på att lära sig grundtekniken inom dans, en teknik som du behöver oavsett vilken stil du ska dansa

Denna kurs bygger på att barnet ska utvecklas mer som individuell dansare. Känsla att röra sig i takt musiken tillsamman med dansstegen är huvudsyftet även uttryck och känsla är viktigt. Vi utveckla även den tekniska kunskapen och utvecklar grundsteg till mer avancerade moment och rörelser. Man lär sig 1-2 koreografier (danser) under terminen som man ska komma ihåg utan lärarens handledning. Man kommer även att lära sig räkna till musiken i olika takter och dans till dessa som sedan återkommer i koreografin och diagonaler. Uttryck i dansen och känslan av dansglädje kommer att arbetas med genom diagonaler av olika slag övningar framför speglarna mm.

För vem
Denna kurs riktar sig både till nybörjare och till de som dansat några terminer tidigare.
Viktigast är ett dansintresse från barnen och viljan att lära sig dansa. Glatt humör och hög energi är alltid uppskattat men även förmåga att ta åt sig information som läraren ger under lektionen och försöka komma ihåg den.

Kursledare
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta.
Lämplig klädsel är mjuka, rörelsevänliga kläder och dansskor eller gymnastikskor på fötterna.

Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan.
Startdatum i din bokningsbekräftelse är preliminärt.
Invänta alltid kallelse!

Rabatt på dans-, musik-, sång-, och teaterkurser (gäller ej individuell undervisning).  
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.
Skriv i noteringar när du anmäler dig att du går mer än en kurs.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Street´n Show 9-13 år - Östra Torn.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Street´n Show 9-13 år - Östra Torn!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner