Visa kurser.se som: Mobil

Showdans födda 2015-2016

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Osby
10 timmar
695 SEK

Kursbeskrivning

Här dansar du till de senaste låtarna. Showdans är den dans form som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor.

Om kursen
Den populära showdansen är en dansform inriktad på stilar, presentation och sceniskt framförande. Tillsammans tränar vi upp koordination och styrka till varierande musik, allt från soul, funk, hiphop och musikal till den senaste trendmusiken.

För vem
Du behöver inga förkunskaper, bara ett glatt humör och lust att röra dig till musik.

Kursledaren 
Smilla är en tjej som dansat större delen av sitt liv, dans är något hon brinner för. Smilla har medverkat i ett dancecrew där hon har tävlat och showat väldigt mycket. Att få denna erfarenheten är något av det bästa hon gjort. Smilla har lärt sig att dans är mycket mer än bara dansstegen, hur dansen tillför en gemenskap. men också teknik, flexibilitet och styrka. Hennes mål som danslärare är att vara en inspiration och ett stöd som får gruppen att utvecklas. Samtidigt som det ska vara härlig energi och ha roligt på klasserna är det lika viktigt att resultatet blir något som både alla ska vara stolta över att visa upp.

Bra att veta
Uppvisning 24/11 på Borgen.
Bär bekväm klädsel och gymnastikskor och ta med vattenflaska. Har du missat kursstarten? Det gör inget, det går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger. 

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Showdans födda 2015-2016.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Showdans födda 2015-2016!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner