Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Showdans Avancerad

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Hässleholm
11 timmar
2020-09-05 13:30
775 SEK

Kursbeskrivning

Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor. Terminen avslutas med stor uppvisning för föräldrar och andra anhöriga i Hässleholms kulturhus. Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger. OBS: Kursen är förlagd till lördagar!

Här dansar du till de senaste låtarna. Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor.

INNEHÅLL OCH MÅL
Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor.
Dansen har influenser från bl a HipHop/RnB, disco, jazz, mambo och mycket mer. Dansformen visar mycket attityd, styrka och personlighet.
Terminen avslutas med stor uppvisning för föräldrar och andra anhöriga i Hässleholms kulturhus (Röda salongen).

FÖRKUNSKAPER
Du behöver ha dansat en del tidigare och gärna för Linnéa. I denna grupp kommer vi att jobba med mer avancerade koreografier samt dansteknik. Första tillfället får man testa på kostnadsfritt om man är osäker på nivå.

KURSLEDARE
Linnéa Henningsen. Linnéa är utbildad dansartist vid Lunds dans- och musikalgymnasium och har även studerat på Broadway Dance center i New York.
Hon är även personlig tränare och instruktör på sitt eget företag ReviveKristianstad. Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Prova på första tillfället kostnadsfritt. Går man två kurser (vanlig grupp + avancerad) så får man halva priset på den avancerade kursen! GLÖM EJ NÄMNA 50% RABATT - LINNEA VID BOKNING.
Bekväma kläder som går att röra sig i. Ta gärna med vattenflaska.
Invänta alltid din kallelse till kursen!
10 tillfällen plus uppvisning
OBS! Uppehåll v 44
Uppvisning Söndag 22/11 i Hässleholms Kulturhus - Röda salongen

Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Showdans Avancerad.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Showdans Avancerad!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner