Visa kurser.se som: Mobil

Seasonal yoga

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
10 timmar
2021-09-13 18:15
1 200 SEK

Kursbeskrivning

Yoga stärker kropp och sinne, skapar balans och harmoni.

Seasonal yoga, vilar både på hatha yogans och kinesiska medicinens filosofi och arbetar i harmoni med naturens skiftande årstider. Yogan arbetar med den vitala livskraften, både på det fysiska, psykiska, emotionella och spirituella planet. Qigong är en gammal helande metod som härstammar från Kina, förbättrar bla organens fysiologiska funktioner. Våra meridianer, energikanaler är länkade till olika organ, som i sin tur är länkade till årstiderna. I positioner och andningsövningar stärker och öppnar/stänger vi dem. Tänk dig en vattenslang med flöde, om du viker slangen blir det stopp, det är detta som händer vid blockering i våra meridianer och som påverkar våra organ negativt.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs

LEDARE

Camilla har i väldigt många år varit fascinerad av vår kropps otroliga förmåga till självläkning och att se helheten. Camilla kom i kontakt med yogan första gången 1999 och började även praktisera qigong. Under årens lopp väcktes ett starkare och större intresse för både yogan och kinesiska medicinen. Hennes val blev att utbilda sig till diplomerad seasonal hatha yogalärare och diplomerad holistiker. Denna kunskap vill Camilla så innerligt förmedla vidare, ett sätt att hålla dig frisk, läka din kropp och öka din energi. Seasonal yoga är för henne det bästa av två världar, hatha yogan och den kinesiska medicinen.

BRA ATT VETA

Invänta alltid kallelse till kursen, klä dig i sköna och rörliga kläder.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Seasonal yoga.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Seasonal yoga!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner