Visa kurser.se som: Mobil

Sång - individuell undervisning 7-15 år Jenny 10x30 min

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Ystad
10 timmar
2 440 SEK

Kursbeskrivning

Utveckla din sångröst! Sången är källa till mycket glädje och gemenskap, men också ett instrument i egen rätt. Lär dig sjunga till pianoackompanjemang. Utveckla din sångröst med hjälp av bättre teknik för andning, tonbildning, textbehandling och allmän musikalisk stilkännedom.

Vill du lära dig mer om din röst och utveckla din sång? Utifrån dina egna förutsättningar får du hjälp att utveckla sångteknik och musikalitet. Undervisningen riktar sig såväl till dig som är nybörjare som till dig som är på fortsättningsnivå, där vi jobbar mer med teknik, tolkning och eget musikaliskt uttryck.

Om kursen
Vid individuell undervisning anpassar läraren kursen efter dina förkunskaper och ambitioner så att din sång utvecklas i sin egen takt. Egen övning mellan lektionstillfällena ökar chanserna för att du gör framsteg. Du sjunger till pianoackompanjemang.

Egen övning mellan lektionstillfällena är en ökar chanserna till framsteg.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Undervisningen anpassas efter deltagarens egen ambitionsnivå.

Kursledare
Yvonne Vasseur
Yvonne är välutbildad pedagog inom sång och piano med mångårig erfarenhet både som musiker, artist och lärare i olika musikaliska stilar. Hon har bland annat samarbetat med artister som Berndt Egerbladh och behärskar en bred repertoar.

Kursmaterial
Ledaren tillhandahåller noter. Utöver kursavgiften kan kostnad för eget notmaterial tillkomma.

Bra att veta
Är tiden du vill ha uppbokad? Anmäl dig till en reservplats så tar vi kontakt om tiden skulle bli ledig eller en alternativ tid finns att erbjuda.

I viss mån erbjuds löpande kursstarter. Undervisningsperioden är januari-maj på vårterminen och september - början av december på höstterminen. Om man vill går det oftast bra att förlänga en kurs inom undervisningsperioden.

Betalning av kursavgiften kan delas upp på 2 eller 3 månader utan extra kostnad. Vid enskild undervisning gäller inte kombinationsrabatter inom Medborgarskolans övriga utbud.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar den: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sång - individuell undervisning 7-15 år Jenny 10x30 min.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sång - individuell undervisning 7-15 år Jenny 10x30 min!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner