Visa kurser.se som: Mobil

Modern dans 6-8 år

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
10 timmar
2021-09-19 16:00
895 SEK

Kursbeskrivning

Mångsidigheten inom modern dans gör att det är lätt att lära sig grunder och känna dansglädje utan att ha dansat tidigare.

INNEHÅLL

Nybörjarkurs för barn som vill börja dansa den spännande och frigörande dans som modern dans är, där vi tillsammans lär oss grunderna i modern dans, bygger upp ett flow och får chansen att lära känna sin kropp. Lektionerna hade varit uppbyggda med uppvärmning, stretching, teknik, koreografi och eventuell avslappning vid vissa tillfällen.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs

LEDARE

Julia är en duktig pedagog, det är viktigt så barnen förstår vad de ska göra så att de kan njuta av danslektion till fullo. Hennes mål med lektionerna är att barnen ska få känna samma dansglädje som hon själv känner när hon dansar och att de kan utvecklas. Konstruktiv kritik är därför viktigt i dansen just för att de ska kunna utvecklas och inte skada sig. Jula ger ofta konstruktiv kritik till hela gruppen och mer individuella och gemensamma komplimanger för att alla ska känna sig sedda. 

Då Julia läst dramapedagogik som en kurs under gymnasietiden har hon känslan för hur grupper fungerar och vad man bör samt inte bör göra för att få deltagarna att känna sig trygga.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA

Invänta alltid kallelse, uppehåll v 44

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Modern dans 6-8 år.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Modern dans 6-8 år!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner