Visa kurser.se som: Mobil

Måla i akryl

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Eslöv
16 timmar
2020-02-04 12:00
1 125 SEK

Kursbeskrivning

Vill du lära dig att måla i akryl så är detta kursen för dig.

INNEHÅLL

En kurs i akrylmåleri där du med färg och form kan ge ditt uttryck och skapa under ledning. Kursledaren hjälper dig att utveckla och hitta ditt eget skapande, så väl som din teknik. Vi arbetar med färg, form, ljus och komposition. Här upptäcker du tillsammans med andra glädjen i att skapa.
Du arbetar i egen takt under handledning.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Kursen passar såväl för nybörjaren som den som målat lite i akryl tidigare, då upplägget kan anpassas till kursdeltagarens egen nivå.

MATERIAL

Ingår inte i kursavgiften. Pennor och papper kan tas med till första sammankomsten.

Ledaren återkommer under första kurstillfället med information om material.

KURSLEDARE
Ulf Billqvist arbetar som serietecknare och illustratör och sysslar även med seriöst måleri. Han är en erfaren kursledare inom teckning och måleri. Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla i akryl.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måla i akryl!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner