Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Lightroom grund- helgkurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Helsingborg
12 timmar
2020-11-06 17:00
1 745 SEK

Kursbeskrivning

Lightroom är ett program där du både sparar och redigerar dina bilder. Det är ett perfekt program för dig som tar mycket bilder och som vill ha ett överskådligt fotoarkiv. I Lightroom kan du redigera, göra papperskopior, dela med andra, skapa bildspel och hålla ordning på ditt arkiv.

Kursen är en intensivkurs där man börjar på fredageftermiddag kl 17-19.15 och sen lördag o söndag 10-14.

Efter kursen har du tillgång till ditt arkiv från alla dina enheter; din dator, surfplatta eller smartphone; allt väl sorterat och funktionellt.

Förkunskaper
God datorvana!
 
Kursledare
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Du tar med dig din egen dator där du har programmmet Lightroom installerat före kursstart. Du kan antingen köpa du det direkt eller så laddar du ner en provversion inför kursen från Adobes sida. Tänk på att den då gäller bara 30 dagar. Allt övrigt material finns tillängligt genom kursledaren.

Rabatt hos bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lightroom grund- helgkurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lightroom grund- helgkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner