Visa kurser.se som: Mobil

Kundaliniyoga

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
16 timmar
2019-09-19 19:00
995 SEK

Kursbeskrivning

Kundaliniyoga är en klassisk dynamisk form av yoga som passar alla, yngre som äldre, tränade eller otränade.
Kundalini betyder livskraft och är en yogaform som syftar till att öka ditt välbefinnande, skapa balans, finna ett inre lugn, minska stress, få mer energi och att leva ett mer medvetet liv.

Kursen går att påbörja även om du missat starten, du betalar då får resterande gånger

INNEHÅLL
Varje yogapass bygger på dynamiska fysiska rörelser från Kundalini-traditionen som ger ditt energisystem (chakrasystem) ett öppnare flöde. Det är ett enkelt men stärkande pass som hjälper dig att hitta stabilitet, trygghet, öppenhet i hjärtat och ett starkt nervsystem. Effekten är att du orkar möta dina känslor, gamla som nya, och på så sätt hitta en djup inre avspänning och balans.
Du utför passet helt utifrån egen förmåga och förutsättning, och du utvecklas i din egen takt.

Passen innehåller andningsövningar, meditationer och mantran. Varje pass avslutas med en avslappning.
Under meditation och mantra stillar vi sinnet och koncentrationen blir lättare. Avslappningen är en viktig del av passet för det är då som effekterna av yogan integreras hos oss.

FÖRKUNSKAPER
Alla är välkomna, nivån anpassas efter gruppen.

KURSMATERIAL
Yogamatta och filt finns i lokalen.

KURSLEDARE
Monika Norrby undervisar i Mediyoga och Kundalini yoga i Malmö och på Tjörn sedan tio år. Monika är utbildad Mediyoga terapeut samt Kundalini- Hatha och Iyengaryoga och har själv praktiserat yoga i 25 år. Hon inspireras av naturen samt genom yogakurser i New York, London, Indien och Bali. Monika arrangerar även yoga-vandringar och resor.

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid innan 2 - 3 timmar innan kursen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Rabatterat pris, 20%, för heltidsstuderande. Ev rabattorsak anges vid anmälan. Giltigt intyg skall uppvisas. Fakturan som skickas hem till dig är utställd på fullpriset men efter att du visat/skickat in kopia på studentkort etc betalar du in det rabatterade beloppet efter vår bekräftelse.
Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad. Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare, vikarie, dag och tid. Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kundaliniyoga.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kundaliniyoga!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner