Visa kurser.se som: Mobil

Konservering och förädling

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
4 timmar
2022-11-05 10:00
695 SEK

Kursbeskrivning

Ta tillvara på maten med hjälp av konservering och förädling.

Om workshopen
Vad innebär det egentligen att konservera mat och på vilket sätt kan man förändra livsmedel med hjälp av denna metod? Är konservering bara en metod som användes förr i tiden för att bevara mat när man inte hade moderna kylmöjligheter och är det verkligen bara förknippat med extremt stora mängder salt? Under denna workshop ska vi lära oss allt om konservering och förädling.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledaren
Hanna, är 26 år och tagit examen från kandidatutbildning på Högskolan Kristianstad, Gastronomiprogrammet, inriktning Mat- och måltidsvetenskap. Hanna har ett brinnande intresse för mat och älskar att både lära sig själv och andra nya, innovativa sätt för att göra måltidsupplevelsen roligare. Hon tycker om att interagera med andra människor genom matlagningens olika dimensioner, allt ifrån svinnsmarta tips till nya innovativa ideer för att bredda sin kunskap.

Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem, där alla ledare kontinuerligt erbjuds möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnaden för matvaror är inräknade i deltagaravgiften. Inga ytterligare kostnader tillkommer. Receptet får du med dig hem.

Bra att veta
- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Ange eventuell matintolerans och/eller allergi i samband med din anmälan. I någon mån kan alternativ erbjudas, dock ej fullt ut individanpassad meny.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Konservering och förädling.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Konservering och förädling!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner