Visa kurser.se som: Mobil

Keramik - julpynt

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Tomelilla
10 timmar
2019-11-09 10:00
765 SEK

Kursbeskrivning

Skapa dina egna julsaker i keramik!

Tomtar, änglar, julgranar, jultallrikar, skålar/krukor till julgruppen, krubba…. Ja, det finns hur mycket som helst att göra som hör julen till.

Innehåll

Du väljer fritt vad du vill göra och i vilken teknik. Om du är nybörjare berättar du bara vad du vill göra så hittar vi en lämplig teknik att skapa det i och sedan får du lära dig hur du gör.

Glasering sker vid ett annat tillfälle som vi tillsammans väljer.

Förkunskaper

Kursen passar alla, nybörjare som erfaren.

Kursledare

Wiveka Norvell har arbetat med keramik under flera års tid i sin verkstad både med eget skapande och som kursledare. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial

Vi arbetar med stengodslera kompletterat med ett urval av engober och glasyrer.

Kostnad för lera och glasyrer tillkommer med 65 kg och betalas till kursledaren efter sista kurstillfället.

Lunch

Lunch ingår i kursen. Kaffe och te ingår i kursen.

Bra att veta 

Bär oömma kläder och skor. 

Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.
Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.
Bär oömma kläder och skor.

Länk till ateljéadress i Tomelilla!
https://www.google.com/maps/place/%C3%96stra+Ingelstad+2009,+273+94+Tomelilla,+Sverige/@55.5160896,14.0997735,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x465467027898b009:0x81ba0e6b5dbd1493

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Keramik - julpynt.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Keramik - julpynt!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner