Visa kurser.se som: Mobil

iPhone & iPad fortsättningskurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Ystad
15 timmar
2020-03-04 10:00
1 125 SEK

Kursbeskrivning

Här går vi vidare med fler smarta tips och funktioner. Denna kurs är en fortsättning på vår grundkurs för dig som har fått en iPhone eller en iPad i din hand. Ni som deltagare har här stora möjligheter att påverka innehållet så se till att komma med många önskemål.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som gått vår nybörjarkurs eller har förkunskaper och vill lära dig mer om din iPad eller iPhone. Ta med din egen iPhone eller iPad.

Kursledaren
Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Glöm inte att ta med dig din mobil eller platta då det är era egna mobiler vi använder under kursen.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om iPhone & iPad fortsättningskurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera iPhone & iPad fortsättningskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner