Visa kurser.se som: Mobil

Flaskskeppsbygge

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Simrishamn
30 timmar
1 300 SEK

Kursbeskrivning

Med hjälp av vår kunniga kursledare lär du dig att bygga flaskskepp. Flaskskepp är en form av modellbygge, med ett litet segelfartyg i en flaska.

STARTDATUM KAN KOMMA ATT ÄNDRAS - EJ FASTSTÄLLT
Deltagare som åter anmäler sig från hösten 2018har förtur.

Här kan man hoppa in under pågående kurs.
Ring för information
Medborgarskolan 075-241 68 50

INNEHÅLL
Rent praktiskt bygger du först en hopfälld segelbåt eller annat slags fartyg, som du sedan försiktigt petar in i flaskan. Därefter reser du masterna med hjälp av linor eller tunna trådar.

FÖRKUNSKAPER
Inga.

KURSMATERIAL
Du får information vid första kurstillfället.

KURSLEDARE
Det är något speciellt med vår kursledare. Karl-Olof, som i många år varit kursledare hos oss och lärt ut detta ovanliga hantverk.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Flaskskeppsbygge.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Flaskskeppsbygge!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner