Visa kurser.se som: Mobil

Emma Zorn - föreläsning

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
1 timme
2019-10-23 17:15
150 SEK

Kursbeskrivning

Att det bakom varje framgångsrikt manligt konstnärskap finns en stark kvinna är i allra högsta grad sant när det gäller paret Zorn. Kom och lyssna och lär känna Emma Zorn som stod bakom men framför allt bredvid sin man i skapandet av hans framgång.

Äktenskapet med Emma Lamm var från första stund ifrågasatt av hennes släkt. Vem var oäktingen från bondlandet som ville äkta den vackra och egensinniga Emma? Hur skulle han kunnae trygga hennes framtid? Den nyutexaminerade akademieleven Zorn hade en obestridlig talang men äktenskapet sågs som en mesallians.

Förkunskaper
Inga behövs, bara ett intresse.

Kursledare
Liselott Hansson Malmsten arbetade under många år på Zorngården i Mora. Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


Bra att veta
Ingen rabatt ges till detta arrangemang.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Emma Zorn - föreläsning.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Emma Zorn - föreläsning!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner