Visa kurser.se som: Mobil

DansMix 4-5 år

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
12 timmar
935 SEK

Kursbeskrivning

Barndans är rörelseglädje! I Dansmix testar barnen under lekfulla former några olika sorters dansstilar till olika sorters musik. Med rörelseglädjen som drivkraft övar vi upp fantasin, inlevelsen i musiken och stärker självkänslan. I dansen övar barnen också upp motorik, kroppsuppfattning och det sociala samspelet.

Dansmix är en vidareutveckling av barndansen där man bygger vidare på att utveckla känsla att röra sig i takt musiken och genom att lära sig lättare grundsteg och teknik som alltid kommer att återkomma inom dansen. Man lär sig ett par koreografier (danser) under terminen som man ska komma ihåg utan lärarens handledning. Man kommer även att lära sig räkna till musiken och de steg man utför i koreografin. Här får du chansen att prova på olika dansstilar för att se vad som passar dig, och för att få en grund att utgå ifrån när du fortsätter dansa.

Om kursen
Vi arbetar med uttryck i dansen och känslan av dansglädje och provar kanske också att sjunga till musiken. I Dansmix inspireras vi dans- och musikstilar från olika håll.
Det är viktigt att barnen ska ha roligt tillsammans med ledaren och utveckla sitt dansintresse. Det är ett sätt att stärka sitt självförtroende och att lära sig grunden till fortsatt dansande i framtiden.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Denna är både för nybörjare och de som dansat någon termin tidigare.
För att gå kursen ska barnet ha fyllt fyra år eller fylla inom den närmsta månaden.

Kursledare
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta.
Lämplig klädsel är mjuka, rörelsevänliga kläder och sockiplast, balettskor eller liknande på fötterna så att barnet inte halkar.
För att det ska fungera så smidigt som möjligt för barnen så är du som förälder välkommen ta del av första och sista tillfället.

Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan.
Startdatum i din bokningsbekräftelse är preliminärt.
Invänta alltid kallelse!

Rabatt på dans-, musik-, sång-, och teaterkurser (gäller ej individuell undervisning).  
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.
Skriv i noteringar när du anmäler dig att du går mer än en kurs.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om DansMix 4-5 år.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera DansMix 4-5 år!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner