Inga recensioner än

Dansläger 5-7 år

Medborgarskolan Syd, i Kristianstad
Längd
6 timmar
Pris
590 SEK
Nästa kurstillfälle
12 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 timmar
Pris
590 SEK
Nästa kurstillfälle
12 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till medborgarskolans dagläger med dans i fokus. Tre fartfyllda dagar med olika dansstilar, inspiration och gemenskap.

Om lägret
Älskar du att dansa? Då är detta sommarläger något för dig. Under dessa tre dagar får du möjlighet att prova på olika dansformer. Det blir fokus på glädje och gemenskap, dans och roliga lekar. Vi inleder dagen med ett danspass, därefter blir det fika med egenhavd matsäck och sedan avslutar vi med ytterligare ett danspass.

Schema för en dag
09.00-09.45: Dans
09.45-10.00: fika
10.00-10.45: Dans

För vem
Inga förkunskaper krävs, bara lusten och viljan att dansa.

Kursledaren
Tilda Lundin

Bra att veta
Behagliga mjuka kläder rekommenderas, kanske ett ombyte då vi dansar hela dagen. Ta gärna med en vattenflaska, lunch och något extra snacks.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

12 juni, 2023

  • Kurs
  • Kristianstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dansläger 5-7 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Syd
Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan
29132 KRISTIANSTAD

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights