Visa kurser.se som: Mobil

AshtangaYoga - Välgörenhetsklass! 12/12

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
2 timmar
2019-12-12 17:30
0 SEK

Kursbeskrivning

Välgörenhetsklass - Seva - 108 solhälsningar till förmån för V-Care

Anmäld dig gärna så vi vet hur många som kommer (det är ingen kursavgift på den här workshopen) endast donation på plats.

Att utöva yoga innefattar mer än att bara göra positioner på yogamattan. Seva – som betyder osjälviskt handlande – är också en viktig del av yogan.  Vi vill därför avsluta 2019 i givandets tecken och vid årets sista fullmåne utföra 108 solhälsningar till förmån för organisationen V-Care.

Sedan några år stödjer Ashtanga Yoga Malmö/Lund i samarbete med Yogashala Stockholm organisationen V-Care i Mysore, Indien. Organisationen arbetar för att ge barn från de kastlösa grupperna utbildning och en bättre framtid. Du kan läsa mer om V-Care och om Seva  på vår sida om Karma yoga.

Vi gör enligt tradition 108 solhälsningar och samlar in pengar till V-Care. Att göra 108 solhälsningar har en särskild betydelse och utförs ofta som en ceremoni. Det tar ca 50 minuter att utföra och det är valfritt om man vill göra alla 108 eller enbart en del. Man kan bjuda in en partner och göra hälften var som ett team, ta med sig familjen och dela upp solhälsningarna sinsemellan eller utmana sig själv att göra dem alla.  Efter klassen fikar vi tillsammans.

Du kan ge valfri donation kontant på plats eller via swish 123 576 46 91

FÖR VEM?
Alla som utövar Yoga och kan göra Solhälsningen är varmt Välkomna!

KURSLEDARE
Isabella Nitschke, auktoriserad Ashtanga Yoga-lärare (nivå II) av KPJAYI, Mysore.
Läs mer om Isabella på www.ashtangayogamalmö.se

KURSMATERIAL
Yogamatta finns att låna i lokalen.

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid innan yogautövandet. Stäng av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om AshtangaYoga - Välgörenhetsklass! 12/12.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera AshtangaYoga - Välgörenhetsklass! 12/12!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner