Visa kurser.se som: Mobil

Apple bilder grund - distanskurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Distans / Online
15 timmar
2020-01-14
1 525 SEK

Kursbeskrivning

Organisera och redigera dina bilder på Macen! I denna kurs lär du dig att organisera dina foton på Mac genom programmet Bilder. Du lär dig att skapa album, bildspel och hur programmet känner igen olika ansikten. Hur man skapar struktur i sin bildsamling genom nyckelord och smarta album.

Vi tittar på redigering och hur du kan få ut det mesta ur dina bilder. Du lär dig beskärning, räta horisonter, öka kontraster, ljusar upp eller mörkar ner bilder. Självklart tittar vi också på hur man gör ett foto svart/vit. Kursen lär även ut hur man synkroniserar bilder mellan iPad, iPhone och Mac, samt hur man kan skapa och dela egna fotoalbum med vänner och släkt.

Förkunskap
God datorvana

Upplägg
Distansundervisning utan sammankomster. Du studerar i din egen takt och kommunicerar med din ledare och meddeltagare i ett digitalt klassrum
 
Kursledare
Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du använder din egen Mac och dina egna bilder via internet. Se till att du har angett en fungerande e-postadress i din anmälan.
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Apple bilder grund - distanskurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Apple bilder grund - distanskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner