Visa kurser.se som: Mobil

Appar för miljökämpar! Föreläsning

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
2 timmar
2019-11-06 15:30
100 SEK

Kursbeskrivning

Hur ska jag tänka om jag vill göra mer än bara sopsortera? Vad finns det för appar? Kom och lyssna på denna föreläsning och ställ många frågor.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs bara ren nyfikenhet! Frågor välkomnas!

Kursmaterial
Glöm ej att ta med dig din laptop, surfplatta eller mobil så du har något att arbeta med om du vill.

Kursledare
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av data- och vuxenutbildning. De har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning, eller motsvarande. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Appar för miljökämpar! Föreläsning.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Appar för miljökämpar! Föreläsning!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner