Visa kurser.se som: Mobil

Sömnad fortsättning Helgkurs

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
16 timmar
1 300 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Har du gått min grundkurs eller har du redan en del kunskaper men vill ha hjälp att komma vidare? I så fall är den här kursen för dig. Vi syr lite olika projekt och övar på dragkedjor, knappar/knapphål och annat matnyttigt.

 

Kursledare
Stella Hildebrandt har varit egenföretagare inom textil i snart 10 år och har undervisat både i grupp och privat, främst utomlands. Hon är från Stockholm men har bott i Gävle i ett år. Hennes företag heter Stella sews.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta 

Fika ingår men ta med egen lunch - micro och kyl finns. Visst material finns att tillgå såsom symaskiner, tråd, lagningsmaterial etc.

Det går fint att bara delta i en av dagarna, då kostar det 700 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sömnad fortsättning Helgkurs.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Sömnad fortsättning Helgkurs!