Visa kurser.se som: Mobil

Kinesiska - Fortsättning - NYHET Hösten 2019

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
16 timmar
2019-09-12 19:15
1 050 SEK

Kursbeskrivning

Kinesiska muren, terrakottaarmén och himmelska fridens torg är bara några av de sevärdheter som sätter Kina på kartan. Med sina ca 1,4 miljarder invånare är Kina världens mest folkrika land vilket också gör kinesiskan till världens största språk. Överraska med kunskaper i kinesiska för att främja dina affärskontakter eller kommunicera med lokalbefolkningen på din rundresa. Kinesiskan öppnar dörren till Asien!

Innehåll
En kurs för dig som läst kinesiska för nybörjare och är redo för nästa steg. Vi varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen. Du kommer bl.a. lära dig :
Ställa lite svårare frågor
Förstå lite svårare svar
Fler tecken
Mer om kinesisk kultur

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 8 veckor.

Förkunskaper
Grundkurs i Kinesiska

Kursledare
Junling Feng Karlsson har kinesiska som modersmål och har erfarenhet i språklärare.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Vi använder oss av "Kinesiska 2" ISBN 9789147091874. Den köper du själv hos Bokus eller Adlibris.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procent rabatt på böcker hos www.bokus.com. För att få rabatten ska du ange rabattkod medbo18.
Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska. Normal leveranstid för svenska böcker är en till tre dagar. Engelska och amerikanska tar mellan tre och sex dagar. Beräknad leveranstid syns vid beställningstillfället.
Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker mot uppvisande av personlig kallelse eller faktura alternativt kvitto från webbetalningen i kombination med legitimation. Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kinesiska - Fortsättning - NYHET Hösten 2019.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Kinesiska - Fortsättning - NYHET Hösten 2019!