Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Västerås
20 timmar
2019-09-26 18:45
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Korv, öl och oktoberfesten i München är några av de saker vi förknippar med Tyskland. Landet har mycket att erbjuda både sina invånare och besökare, kultur, historia och nöjen. Tyskland är även ett land med många internationella affärspartners, att behärska det tyska språket kan ro affären i hamn! Willkommen!

Innehåll
En kurs för dig som är nybörjare där vi varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen. Du kommer bl.a. träna på:

• Grammatik
• Ord
• Fraser
• Hur du konverserar på tyska

Upplägg
Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid under 10 veckor. Varje sammankomst omfattar 2x45 minuter. Eventuella lov eller uppehåll bestäms i samråd mellan deltagare och kursledare.

Förkunskaper
Denna språkkurs är en nybörjarkurs i tyska och vänder sig till dig som inte har någon tidigare erfarenhet av språket.

Kursledare
Martina Jarnuszak har flera års erfarenhet av att undervisa i tyska och talar själv tyska. Förutom nybörjarkursen så leder även Martina individuell undervisning och företagsundervisning i tyska. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Vi använder oss av boken Lieber Deutsch 1, ISBN-nummer : 9789121205686. Boken finns att beställa på www.adlibris.com och www.bokus.com, beställ boken så snart du har fått din kallelse.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
När du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör för utnyttja din rabatt på: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Tyska nybörjare.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tyska nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner