Inga recensioner än

Jullovs lera-för barn och vuxen

Längd
3 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
5 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
5 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kom med ditt barn/barnbarn och lera hos oss! För er som vill skapa tillsammans. Introduktion och visning av handbyggnads teknikerna, kavla, tumma och ringla. Ni skapar fritt under handledning

Innehåll

Skapa tillsammans, barn och vuxen. Vi går igenom de olika handbyggnads teknikerna, kavling, ringling och tumning. Ni skapar sen fritt under handledning.

Upplägg

Efter kursen torkas alla alster och sen skröjbränns de. Cirka tre veckor efter avslutad kurs kan du hämta dina färdiga alster.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, både nybörjare och mer erfarna är varmt välkomna. Du jobbar på ditt eget projekt och får hjälp av kursledaren att utveckla dina kunskaper utefter din egen kunskapsnivå.

Kursledare

Gunny Koivisto

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial

Vi arbetar i olika typer av stengodslera. Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften utan faktureras efter avslutad kurs. I priset 85:-/kg ingår lera, glasering och bränning.

Kallelse/Faktura

Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Bra att veta

Bär oömma kläder och skor, och tänk på att det är svårt att hantera lera med långa naglar och smycken.

I vår lokal finns kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Om man missar ett kurstillfälle finns ingen möjlighet att ta igen det. Missar man glaseringstillfället har man möjlighet att gå på ett uppsamlingstillfälle i mitten eller slutet av terminen.

För kundtjänstärenden ska du kontakta Medborgarskolan via telefon eller mail: malardalen@medborgarskolan.se.

Visste du att?

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Vi finns på instagram @medborgarskolanmalardalen, följ oss där!

Folkbildning

Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 januari, 2024

  • Kurs
  • Västerås

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Jullovs lera-för barn och vuxen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Mälardalen
Skivfilargränd 4
72130 VÄSTERÅS

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen

Highlights