Visa kurser.se som: Mobil

Gott. Hälsosamt. Hållbart

Vårt fokus är din hälsa och välmående och att verka för hållbarhet inom mat. Vi är övertygade om att framtiden ligger i att vi ökar vårt välmående både fysiskt och psykiskt, samt tar hand om vår planet på bästa sätt. Alla kan göra något och den kunskapen vill vi förmedla till konsumenten. 

Sen 2013 har vi arrangerat uppskattade och prestigelösa matlagningsaktiviteter för företagsgrupper. Vi jobbar för att utveckla företag och organisationers hållbarhetsarbete, genom att inspirera och utbilda skolor, förskolor, medarbetare på alla typer av arbetsplatser samt dagligvaruhandeln. Tillsammans har vi möjlighet att påverka matproduktionen till mer hållbar för djur och miljö.

Från hösten 2020 gör vi oss ännu mer tillgängliga med digitala kurser och aktiviteter. Häng med på våra kostnadsfria inspirationspuffar varannan fredag, öppna kurser online och annat kul även live förstås! 

» Mer information
För mer information om Kreativa Kök eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Kreativa Kök Sverige AB

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Kreativa Kök Sverige AB och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Kreativa Kök Sverige AB

Alströmergatan 22
112 47 Stockholm

Tel: 070-6841665
www.kreativakok.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 9 recensioner.

Lilian S
Cecilia var kunnig och gav många smarta tips under matlagningens gång, Vi lagade biffar med hälften kött hälften svarta bönor som uppskattades av hela familjen.
Tina Grufving
Kul att få tips på bra och hälsosam mat direkt hemma i mitt eget kök! Enkelt att förstå och så bra att kunna använda sina egna prylar som man känner till.
Marie Wetterstrand
Intressant och lärorikt att få nya perspektiv i matlagningen. Det här med smaksättning var riktigt intressant och tänkvärt. Tyckte även att Cecilia som höll i tillfället var väldigt pedagogik och det var lätt att både förstå och hänga med. Rekommenderas till alla.
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 9 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Kreativa Kök Sverige AB och få mer information, fyll i följande uppgifter: