Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Kreativa Kök Sverige AB

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 9 recensioner.

Lilian S
Cecilia var kunnig och gav många smarta tips under matlagningens gång, Vi lagade biffar med hälften kött hälften svarta bönor som uppskattades av hela familjen.
Tina Grufving
Kul att få tips på bra och hälsosam mat direkt hemma i mitt eget kök! Enkelt att förstå och så bra att kunna använda sina egna prylar som man känner till.
Marie Wetterstrand
Intressant och lärorikt att få nya perspektiv i matlagningen. Det här med smaksättning var riktigt intressant och tänkvärt. Tyckte även att Cecilia som höll i tillfället var väldigt pedagogik och det var lätt att både förstå och hänga med. Rekommenderas till alla.
Marre
kul att kunna gå kursen hemifrån och samtidigt bli klar med middagen. Liksom "två flugor på smällen". Fick lära mig bra tips för att enkelt tillaga fisk och vad gott det blev. Nu ska jag absolut börja att laga mer fisk i fortsättningen.
Johan
Superbra kurs. Cecilia är duktig och trevlig!
Eva von Fircks
Niklas Bredberg
Jag fick denna kurs i femtioårspresent av min släkt. Den engagerade hela familjen och entusiasmerade oss alla. Bara att handla efter den inköpslista Cissi skickade till oss öppnade ögonen för nya rätter och lusten att experimentera i köket. Fler nya ingredienser som vi inte hade i våra recept tidigare stod på inköpslistan. Nya hyllor i affär...
Visa hela
Björn
Mycket bra kurs - och jättebra att vara hemma!
Bibbi
Äntligen hittade jag en matlagningskurs som utgick från mitt behov i mitt eget kök. Det var tråkigt att laga mat och jag hade framförallt inte kunskap att göra det. Mitt matkonto var skyhögt för jag kastade förstörd mat och åt på restaurang. Efter samtal med Cecilia gav hon mig ett förslag på ett upplägg för just mig. Vi träffades fem gånger o...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.