Konsten att göra det omöjliga möjligt med självcoachande metoder

Längd
11 lektioner, total tid 75 minuter samt övningsuppgifter till varje lektion
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
Från att kursen bokas och betalas på vår ordersida se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
11 lektioner, total tid 75 minuter samt övningsuppgifter till varje lektion
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
Från att kursen bokas och betalas på vår ordersida se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Ibland känns utmaningar och problem övermäktiga och svårövergripliga. Särskilt när det kommer flera samtidigt. Det finns sätt att träna sig i att hantera dessa mer effektivt och bli mer klarsynt och klartänkt och se möjligheterna i en situation mer än som övermäktiga problem.

Kursen lär dig även hur du kan bli bättre på att se saker komma innan de har vuxit sig stora och blir tuffare att lösa.

I kursen lär du dig hur du kan utveckla egna metoder för att vända "omöjliga problem" till att bli möjliga att lösa. 

Kursen innehåller 11 online-lektioner med övningsuppgifter samt introduktion och sammanfattning. Lektionerna portioneras ut vid 4 tillfällen 1 gång i veckan. De första direkt vid köptillfället. sedan har du tillgång till kursen under 6 månader och kan se om lektioner flera gånger.

Cecilia har vid några tillfällen fått höra "hur tusan lyckades du lösa det där?" I den här kursen delar Cecilia med sig av tips och konkreta metoder som hon jobbar med själv, för att bli mindre rädd och mer effektiv problemlösare.

Kursen var från början tänkt som en bok, där Cecilia berättar om hur hon har tagit sig igenom små och stora utmaningar under sin resa som entreprenör och ensamstående förälder. Det blev istället en webbkurs, som du som deltagare förmodligen har mer nytta av. Kursen innehåller berättelser och exempel på problem och utmaningar, samt metoder och tankesätt för att du ska få ett bättre liv. Till lektionerna får du även uppgifter att ladda ner och jobba fram dina egna metoder.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Från att kursen bokas och betalas på vår ordersida

  • Kurs
  • Distans
  • Svenska
  • Sista ansökan: Nyårskampanj

Målgrupp

Du vill bli bättre på:

  • problemlösning
  • att få saker att hända
  • stanna upp och genomföra fler genomtänkta beslut
  • skapa färre stora problem
  • hitta effektiva metoder när du ställs inför flera saker samtidigt

Kursintyg

Du får diplom efter avslutad kurs!

Kursledare

Cecilia Walton är i grunden kock och kostrådgivare. Sedan 2013 har hon coachat individer och grupper i matlagning i sitt företag Kreativa Kök. Alltifrån nybörjare till yrkesverksamma. På fritiden har hon sen många år tillbaka jobbat ideellt med utbildning och fått positiva omdömen för sitt personliga engagemang. 

Som ensamstående mamma startade hon företaget 2013 helt oerfaren av att driva företag. Det har minst sagt varit en berg- och dalbana och pandemin har bara varit en del av alla extremt utmanande händelser.

Under resans gång har det varit absolut nödvändigt att lära sig att hantera svåra situationer, lägga rädslan åt sidan och gå in för att vara modig och beslutsam. Men före det behöver du sortera dina tankar och även det har varit en stor utmaning. Det har helt enkelt behövts metoder och inre verktyg för att hantera allting. Med årens lopp har Cecilia utvecklat en del självcoachande metoder, som hon tar till när problemen och utmaningarna tornar upp sig!

Cecilia Walton

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Konsten att göra det omöjliga möjligt med självcoachande metoder och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kreativa Kök Sverige AB
Alströmergatan 22
112 47 Stockholm

Gott. Hälsosamt. Hållbart

Vårt fokus är din hälsa och välmående och att verka för hållbarhet inom mat. Vi är övertygade om att framtiden ligger i att vi ökar vårt välmående både fysiskt och psykiskt, samt tar hand om vår planet på bästa sätt....

Läs mer och visa alla kurser med Kreativa Kök Sverige AB

Highlights