Visa kurser.se som: Mobil

Agility Grundkurs

K9 Education
Kursinformation
Vendelsö
4 timmar
1 850 SEK

Kursbeskrivning

agilitykursAgility grundkurs

Grundkursen i agility är en nybörjarkurs för agility intresserade med sikte på fortsatt träning och tävling. Vi går igenom inlärning av hinderna och påbörjar även grunderna inför ett kontaktfältsbeteende. Mycket av grundträningen kan göras hemma och på promenader! Fokus kommer att ligga på hinderinlärning. Målet med kursen är att få en trygg och säker hund på agilityplan som älskar att ta hinder. K9 Education använder sig att Smarta Agilityhinders sänkbara balanshinder (balansen, A-hindret och gungan) för att hunden ska få möjlighet att bygga upp självförtroende, teknik och fart på en låg höjd. Att hunden får bekanta sig med kontaktfältshinderna på en låg höjd minskar inte bara risken för skador och osäkra hundar, det ger också hunden en chans att lära sig hur de ska ta hindret på ett effektivt och snabbt sätt.

För att lära hunden slalom har vi hjälp av ett alléslalom och 2 x 2 portar vilket i båda fall är effektiva hjälpmedel för att kunna lära hunden ett självständigt och snabbt slalom. För de som vill ha ännu mer hjälpmedel finns även slalombågar till hands.

Kursen hålls utomhus på Högdalsvägen 9. Vendelsö (K9 Educations egna träningsplan)

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Agility Grundkurs.

K9 Education

K9 Education

Välkommen till K9 Educations hundkurser i Stockholm, Vendelsö och Online!

K9 Education ligger i Stockholm Vendelsö, men erbjuder även hundkurser och utbildningar online. K9 Educations hundkurser drivs av Kickan Nikolic som utbildat hundar och hundägare i 19 år. Kickans mål och fokus är att hjälpa hundägare att få den trevliga...


Läs mer och visa alla kurser med K9 Education

Kontaktuppgifter till K9 Education

K9 Education


Mobil 0704948579

Recensioner
Bli den första att recensera Agility Grundkurs!

Liknande kurser