Visa kurser.se som: Mobil
Visar 1-20 av 44 träffar

Mer om hundkurser i Stockholm

Vardagslydnad och grundläggande hundträning sker vanligtvis under en valpkurs då valpen är cirka 12 veckor till 5 månader. Du kan dock ta en hundkurs i vardagslydnad om din hund är äldre än så. Har du skaffat en äldre hund du vill träna lydnad med? Eller behöver din hund finslipa sina färdigheter? Då kan det passa dig med hundkurser i vardagslydnad.

Vad är vardagslydnad?

Vardagslydnad innebär, precis vad namnet avslöjar, all lydnad i vardagen. Det kan handla om att klippa klorna, ta kommandon, inte äta från matbordet och inte dra i kopplet. Vardagslydnad är en grundläggande lydnad hundarna oftast lär sig på sin valpkurs. Eftersom att all träning måste vara kontinuerlig lär sig inte alla hundar lika snabbt. Då kan det vara bra att damma av gamla kunskaper och gå en hundkurs i vardagslydnad för att komma på rätt spår igen.

Ansvar för vardagslydnad

Det är du som är matte eller husse som ansvarar för om din hunds färdigheter och lydnad. Att skylla på hunden tyder på okunskap och är inte rättvist. För att träna din hund i vardagslydnad måste du ha tålamod och orka korrigera hunden hundra gånger om så behövs. Träna vardagslydnad genom exempelvis ligg, sök och vacker tass för att hålla hunden uppmärksam.

Jämför kurser