Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 NedrĂ€kningen till jul har börjat! Det firar vi pĂ„ kurser.se med en klurig jultĂ€vling. LĂ€s mer hĂ€r.

Valp- och hundkurs i Göteborg

Ge din hund en bra träning

Har du en valp som behöver hjÀlp med lydnad? Eller vill du bygga en bÀttre relation mellan dig och din hund med hjÀlp av en hundkurs? Kurserna innehÄller lÀrande av kontakt, koppeltrÀning och andra viktiga moment. Hitta din hundkurs och valpkurs i Göteborg hÀr!
Visar 1-6 av 6 träffar
 

Mer om Valp- och hundkurs i Göteborg

Mer om hundkurs i Göteborg

Hunden Àr ju mÀnniskans bÀsta vÀn. DÀrför vill vi att han eller hon ska ha det sÄ bra som möjligt. Ett sÀtt för bÄde dig och din hund att utvecklas Àr att gÄ en hundkurs. NÀr du gÄr en hundkurs ökar du din hunds möjlighet till ett lÄngt och lyckligt liv. Det finns en rad olika inriktningar pÄ hundkurser beroende pÄ vad det Àr du vill utveckla i samspelet med din hund. Hundar Àr kloka djur och bidrar ofta till en trygghet och Àr dÀrför lÀmpliga att ha inom vÄrden. Exempelvis kan man ha hundar som besöker Àldreboenden och liknande som ett Äterkommande inslag i de boendes vardag.

Om du vill hitta hundkurser i hela Sverige eller distans kan du klicka dig vidare hÀr:

Hundkurser i Sverige

Hundkurser pÄ distans

För dig som Àr intresserad av hundkurser som finns i Göteborg har vi samlat dessa hÀr. Nedan kan du lÀsa om en del av utbudet.

Valp- och hundkurs

Du kan till exempel vÀlja en kurs i agility som gÄr ut pÄ att hundrna fÄr hoppa över eller krypa under hinder av olika slag pÄ en bana. Du kan tÀvla med din hund i olika viktklasser: liten, medium eller stor. Hinder som ingÄr i agility Àr: Balansbom, gungbrÀda, dÀck, tunnlar, slalom, bord, hopphinder, sÀck, A-hinder, viadukt, mur och lÄnghopp.

Hundkurser i agility ger dig och din hund möjlighet till bÀttre samspel och kommunikation. För att gÄ igenom hinderbanan pÄ kortast möjliga tid krÀvs ett stort engagemang frÄn sÄvÀl hund som förare. Den som vinner en agility tÀvling Àr den hund som pÄ kortast tid har minst fel pÄ hinderbanan.

Jakthund

Om du sjÀlv har jakt som ett intresse sÄ kan det vara en god idé att ta med dig din hund pÄ jakthundskurs dÀr ni fÄr öva pÄ ert samarbete. Som jakthund Àr ledarskapet en viktig pusselbit och pÄ en kurs fÄr du mycket tips hur du och hunden kan bli ett bra team under jaktsÀsongen. Ofta innehÄller kursen grunderna sÄsom inkallning, sitt, ligg och fot dÄ dessa Àr viktiga under jakten. Ofta bestÄr kursen av bÄde teori och praktik och upplÀgget för kursen finns beskrivet pÄ kursens sida.

Fler hundkurser

En hund kan vara behjÀlplig pÄ mÄnga olika sÀtt och dÀrför finns det Àven flera olika inriktningar pÄ hundkurser. HÀr kan man till exempel hitta kurser som fadderhund, vÄrdhund, terapihund och besökshund. Du kan lÀsa mer om respektive omrÄde under kursbeskrivningen.

JÀmför kurser