Valpkurs i Stockholm

Skapa en bra grund för dig och din hund

Ge din hund en bra start i livet! Här hittar du valpkurser i Stockholm på olika hundskolor. Hundträning för valpar ger alla förutsättningar för en hälsosam relation mellan dig och din hund. Filtrera och hitta en valpkurs som passar dig.
Visar 1-4 av 4 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-4 av 4 träffar
 

Mer om Valpkurs i Stockholm

I Stockholm finns det många hundglada människor. För att alla hundar och människor ska kunna samsas på stan eller i tunnelbanan är det viktigt att man som hundägare lär sig att hantera sin hund. Det är också viktigt att hundarna i tidig ålder lär sig att umgås med andra hundar. Med en valpkurs får ägaren och hunden en god relation redan från början. Genom att blanda lek med lydnadsövningar har hund och ägare kul samtidigt som ni båda lär sig vara varandras gränser går.

Hundvänliga Stockholm

Stockholm är en stad där många ska få plats och trivas samtidigt. Det finns många platser både i och utanför staden där både hundar och ägare är välkomna. Där finns både restauranger, stränder och parker. Stockholmarna visar också sitt engagemang kring människans bästa vän genom ett flertal evenemang i hundens ära varje år. Ett av de största evenemangen är Stockholms Hundmässa på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mässan anordnas årligen av Svenska Kennelklubben. Här träffas hundar och hundintresserade från hela världen.

Jämför kurser