Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Webbutveckling 2

Hermods AB
Kursinformation
Distans
Egen takt
Tillgång till kurs i 1 år
2 950 SEK

Kursbeskrivning

I denna kurs får du lära dig att konstruera en webbplats och under kursens gång arbeta du med att skapa själva skalet för webbplatsen. Du kommer att skapa en webbplats utifrån ett av tre teman. Det kan antigen vara en e-butik, biograf eller blogg. I kursen lär du dig om struktur, beteende, och kodning men också om kvalitetssäkring och optimering.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Mål

Har du fått de kunskaper som krävs för att konstruera en webbplats. I kursen har du bland annat lärt dig stilmallar, JavaScript och HTML5.

Målgrupp

För att läsa Webbutveckling 2 rekommenderas att du tidigare har läst kursen Webbutveckling 1 eller har motsvarande kunskaper.

Upplägg

I kursen kommer du till stor del arbeta med att konstruera en webbplats inom ramen för ett webbtekniskt projekt. Du väljer att skapa en webbplats utifrån ett av tre teman (e-butik, biograf eller blogg). Ditt webbtekniska projekt kommer leva vidare i kommande kurser om du väljer att läsa vidare inom webbteknik på Hermods.

I denna kurs arbetar du med själva skalet för webbplatsen, och fokus ligger då på struktur, beteende och kodning där särskild vikt läggs på stilmallar, JavaScript och HTML5. Fokus i kursen ligger också på kvalitetssäkring, optimering samt cross-browser kompabilitet.

Kursinnehåll

  • Fördjupning i HTML och CSS.
  • Planering av ett webbtekniskt projekt.
  • JavaScript och DOM-modellen.
  • JavaScript och avancerad händelsehantering.
  • Avancerad användning av formulär med validering.
  • Reguljära uttryck.
  • Designteori.
  • Validering, tillgänglighet och kvalitetssäkring av en webbplats.
  • Optimering av hemsidor.

Bra att veta

Webbutveckling 2 innehåller sex stycken uppdrag som du utför under kursens gång.
Kursen har ingen specifik lärobok, vi skapar vårt eget läromaterial med studieguiden, inspelade föreläsningar och material på Internet.
Vissa referenskällor på engelska kan förekomma.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Webbutveckling 2.

Hermods AB

Distanskurser hos Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan läsa...


Läs mer och visa alla kurser med Hermods AB
Recensioner
Bli den första att recensera Webbutveckling 2!

Liknande kurser