Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Malmö
1 tillfälle
2019-11-27
145 SEK

Kursbeskrivning

Stick ut!


Att vara utomhus hjälper oss att må bättre, både när vi arbetar och på fritiden. Och många av oss kan vistas mer utomhus än vi faktiskt brukar.

I takt med att allt fler bor i städer har det aldrig förr varit så många människor som levt så separerade från naturen. Men det är fullt möjligt att ta med en hel del kontorsarbete ut utomhus - och det kan ge flera olika positiva effekter på hur vi känner oss och fungerar. Att vistas utomhus minskar inte bara stressen, det kan också ge bättre hälsa, stärkt koncentrationsförmåga, kreativitet och lärande.

Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar. Det här evenemanget är del av en serie föreläsningar hösten 2019 som handlar om psykisk hälsa.

Föreläsare

Charlotte Petersson är licentiand inom Urbana studier och undervisar sedan flera år tillbaka inom Ledarskap och organisation vid Malmö universitet. Hon har genomfört forskningsstudien ”Stick Ut!” om utevistelsens betydelse för att vi ska fungera och må bra.

Praktisk information

Evenemanget äger rum på Kirsebergs kulturhus. Biljetter kan köpas här eller på plats med betalkort.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Stick ut!!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner