Visa kurser.se som: Mobil

Keramik fortsättning på dagtid

Folkuniversitetet Malmö och Lund
Kursinformation
Malmö
6 tillfällen
2019-11-05
2 795 SEK

Kursbeskrivning

Keramik fortsättning på dagtid Nyhet


Fördjupa dig i keramikens oanade möjligheter! Spendera hösten med en kurs i centrala Malmö hos en yrkesverksam keramiker.

Kursinnehåll

En kurs för dig som gått en grundkurs hos oss och vill komma vidare i ditt skapande. På denna kurs får du möjligheten att fördjupa dig i dina egna projekt.

Kursupplägg

Gruppen består av 8-10 deltagare. Du får individuell handledning och arbetar med egna projekt. Vid behov blir det också gemensamma genomgångar i grupp.

Förkunskaper

En kurs för dig som kan grunderna och nu vill fokusera på ett specifikt projekt. En stor del av undervisningen är individuellt anpassad och består till stor del av handledning från kursledaren.

Lokal

Keramiklokalen ligger på Södra Förstadsgatan 70 i centrala Malmö. Föruom kursverksamheten innefattas även verkstadsplatser och en butik. Lokalen drivs av keramikversktaden Artibus, läs mer på deras hemsida.

Material

Materialkostnad ingår inte i kurspriset. Du betalar den lera du förbrukat efter kursens slut (priset inkluderar då ev. glasering och bränning).

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Keramik fortsättning på dagtid!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner