Visa kurser.se som: Mobil

Diplomerad Fastighetsförvaltare

Folkuniversitetet i Göteborg
Kursinformation
Göteborg
2 terminer
2021-09-20 15:30
Sista anmälan: 2021-08-31
44 450 SEK

Kursbeskrivning

En modern och anpassad diplomutbildning som ger dig den breda kompetens hos en fastighetsförvaltare som dagens fastighetsbransch kräver.

Fastighetsbranschen tillhör en av de branscher i Sverige som under de senaste åren i stor utsträckning har omvärderat sitt sätt att betrakta verksamheten. Branschen har gått från produkt- till servicetänkande och har idag kundens behov som ledstjärna. Det nya affärsförhållandet innebär samtidigt en stor förändring vad gäller kompetenskraven på branschens personal. Att ha ett professionellt framträdande, att förstå vikten av långsiktigt goda affärsrelationer och att kunna analysera olika nyckeltal är i dag viktiga framgångsfaktorer för framgångsrika fastighetsföretag. Vi följer den utvecklingen och kan erbjuda dig en utbildning med det senaste inom de ekonomiska och sociala till de juridiska kunskaper som utgör grunden för en framgångsrik förvaltning av fastigheter.


Efter godkänd utbildning ska du kunna arbeta inom området fastighetsförvaltning med till exempel förvaltning av fastigheter både för bostadsändamål, näringsverksamhet och bostadsrättsföreningar.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig i första hand till dig som har tidigare erfarenheter av fastighetsbranschen. Du kanske arbetar/har arbetat som fastighetsvärd, biträdande förvaltare eller annat som gett dig inblick i branschen. Det krävs också grundläggande kunskaper i företagsekonomi för att kunna följa blocket Fastighetens ekonomi. Kontakta oss om du är osäker på om dina kunskaper räcker till.

Tid och plats

Måndagar & torsdagar kl. 15:30 - 18:00

Norra Allégatan 6
Göteborg

Kompletterande prisinfo

Kurslitteratur tillkommer.

Det finns möjlighet att delbetala kursavgiften via Human Finans.

Folkuniversitetet i Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet i Göteborg

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet i Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg

Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Diplomerad Fastighetsförvaltare !

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner