Visa kurser.se som: Mobil

Bokföring - intensivkurs

Folkuniversitetet i Göteborg
Kursinformation
Göteborg
24 timmar
4 750 SEK

Kursbeskrivning

En praktisk intensivkurs(3 heldagar) för dig som behöver grundkunskaper i bokföring för att kunna sköta löpande bokföring och redovisning. 3 heldagar

Du får lära dig hur en modern kontoplan byggs upp och vad bokföringslagen säger, samt hur man arbetar både manuellt och i datamiljö med den löpande bokföringen.

Målet för utbildningen är att du ska få grundkunskaper i löpande bokföring samt redovisning som lämpar sig för såväl manuell bearbetning som databaserade rutiner. Du ska kunna sköta den löpande bokföringen och redovisningen i ett mindre företag eller på en avdelning.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som snabbt vill lära dig grundläggande bokföring eller fräscha upp tidigare bokföringskunskaper på en grundläggande nivå. Eftersom kursen håller ett högt tempo, ställer det krav på att deltagaren har lätt att ta till sig ny kunskap.

Folkuniversitetet i Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet i Göteborg

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet i Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg

Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bokföring - intensivkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner