Visa kurser.se som: Mobil

Webb & Trycksaksproduktion 16 veckor

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
16 veckor
10 495 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Distanskurs - Webb & Trycksaksproduktion 16 veckor

TrycksaksproduktionDet här är en designkurs på distans för dig som vill lära dig att arbeta både med webbsidor och trycksaker. Kursen är en kombination av kurserna Trycksaksproduktion och Webbproduktion men till ett lite bättre pris än om du skulle boka varje kurs separat.

Adobes programvaror, Photoshop, Flash, Dreamweaver, InDesign & Illustrator gör det möjligt för dig att skapa nästan vad som helst för tryck och webb, endast fantasin sätter gränserna.

Längd: 16 veckor
Tid: 10-15 tim/vecka
Pris:
 10 495 kr

Kursupplägg
Kursen är upplagd så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som ska eller arbetar med webb och tryck. Du behöver inga förkunskaper men det är bra om du kan lite eftersom den här kursen innehåller MYCKET.

Diplomering

Deltagare som genomgått hela kursen får ett diplom skickat med post. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

10 495 kr. Kurslitteratur ingår i priset.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Webb & Trycksaksproduktion 16 veckor.

Distansskolan.se

Du har tillgång till din distanskurs i 6 månader för att färdigställasamt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Lär dig - skapa hemsidor, redigera videofilm, designa trycksaker, retuschera bilder och fotografera. Lärarledda Distanskurser för alla. Support...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Webb & Trycksaksproduktion 16 veckor!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer