Skapa din egen klientvinnande hemsida

Webbas, Distans
Längd
Egen takt
Pris
11 868,75 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Pris
11 868,75 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Skapa din egen klientvinnande hemsida

Skapa din egen klientvinnande hemsida

Kursen Klientvinnande hemsida är onlinekursen för dig som vill skapa din egen hemsida men spara tid och energi genom att få steg-för-steg guider att följa, mallar att utgå från och support hela vägen fram till lansering. Efter kursen kommer du ha lanserat din drömhemsida som du med stolthet visar upp. Den kommer att fungera som ett system och ditt bästa marknadsföringsverktyg som konverterar besökare till klienter.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja när du vill

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen mer än grundläggande datakunskap. Kursen är mest lämplig för dig som:
• Säljer tjänster och vill själv skapa en hemsida till ditt företag – men du vet inte var eller hur du ska börja.
• Vill ha full kontroll och förståelse för hur du skapar en hemsida, samt underhåller den – utan att behöva förlita dig på en webbdesigner.
• Vill ha tillgång till en expert, som ger dig supporten du behöver – när du behöver den.

Video

Upplägg

Kursen är en självstudiekurs du går helt i din egen takt. Du har fri support till kursledaren Emma via den privata Facebookgrupp du blir inbjuden till efter du gått med i kursen.

Kursinnehåll

Kursprogram

Klientvinnande hemsida

Modul 1 - Ta fram en strategi

I kursens första modul sätter vi grunden, så att du själv kan skapa en hemsida som utstrålar ditt varumärke, problemet du löser och tilltalar dina idealkunder.

Jag visar dig hur du skapar struktur på din hemsida, som tar besökaren genom en tydlig kundresa mot ditt mål. Oavsett om du vill växa din maillista, fylla din bokningskalender eller har andra mål med din hemsida.

Utan en tydlig grund kommer din hemsida misslyckas med att driva ditt företag framåt, genom att tappa de leads och klienter du vill ha.

Modul 2 - Skapa ditt varumärke

I modul två fokuserar vi på ditt varumärke. Här får du guidning i hur du skapar en konsekvent kommunikation i din marknadsföring, som resonerar med och attraherar dina idealkunder.

Du får lära dig hur du kan hämta inspiration från Pinterest och jobba med gratisprogrammet Canva, för att ta fram din egna varumärkesguide. Denna ligger sedan till grund för hemsidans design och all din marknadsföring i framtiden.

Modul 3 - Ta fram ditt innehåll

Den tredje modulen handlar om att ta fram hemsidans innehåll. Från dina säljande texter, till bilder och eventuella kundrecensioner. Du får guider och mallar som hjälper dig att blixtsnabbt skapa ditt innehåll – utan att fastna på vägen.

Du får även lära dig att skapa en freebie, som kan hjälpa din maillista att växa. Med hjälp av din maillista kan du sedan utnyttja kraften av e-postmarknadsföring för att öka din försäljning.

Modul 4 - Designa din hemsida

I modul fyra väljer och hämtar du din anpassade designmall. Där finns alla sidor och sektioner du behöver, för att själv skapa en hemsida som säljer in dina tjänster. Varje sida och sektion innehåller mallar för text, som enkelt kan bytas ut mot ditt egna innehåll.

Du får även lära dig att anpassa header och sidfot, samt hur du anpassar och optimerar hemsidan för olika skärmar såsom dator, surfplatta och mobiltelefon. Detta är viktigt då statistik visar att drygt 70% av webbsidans besökare använder mobil enhet.

Modul 5 - Inställningar och kopplingar

Nu börjar du närma dig lanseringen av din hemsida! I denna femte modul går vi igenom hur du ställer in din bokningskalender, e-postmarknadsföring och guidning i hur du gör hemsidan GDPR-vänlig, samt gör grundläggande SEO-arbete själv. Vi går även igenom e-butiken om du vill sälja produkter, tjänster eller medlemskap. 

Modulen ger dig också guider och vägledning i hur du väljer, samt registrerar din domän, en professionell mailadress och slutligen kopplar dessa till din hemsida. Som bonus medföljer en kort mailsekvens i e-postmarknadsföringen du kan använda till den freebie du skapat.

Modul 6 - Lansera och dela din hemsida

Det har blivit dags att fira -- så klappa dig själv på axeln! Du har nu skapat din alldeles egna hemsida själv!

I denna sista modul får du en checklista inför lanseringen av din hemsida, så att du vet vilka steg du behöver ta på vägen. Du får även värdefulla tips kring hur du bäst delar din hemsida, för att börja få in dina första besökare och potentiella klienter.

Kursledare

Bakom Webbas hittar du Emma som jobbat som webbdesigner i över ett decennium. Med allt hon lärt sig vill hon nu hjälpa dig som passionerad egenföretagare att lansera din unika hemsida med strategi bakom - så att din hemsida kan omvandla dina besökare till klienter. Sedan hon startade sin webbyrå har hon uppmärksammats i flera poddar, event och tidningar som lyfter hennes resa, passion och resultat hon åstadkommit. Då hon lyckats växa sitt företag snabbt, mycket med hjälp av hennes hemsida som agerar säljmaskin, vill hon hjälpa även dig göra detsamma.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skapa din egen klientvinnande hemsida och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 20 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Victoria
05 aug 2023

Emma har skapat en toppenfin kurs där du har stöd hela vägen in i mål! Det är enkelt att följa de olika modulerna och under resans gång får du med dig allt du behöver för att se...

Visa hela
5/5
My
17 jul 2023

Kursen är värt varenda krona! Jag har lärt mig så mycket och kursen har tagit mig igenom steg för steg på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Från att ha varit rädd för att inte ro...

Visa hela
5/5
Maja Alvebro
14 jul 2023

En riktigt informativ och inspirerande kurs som innefattar mycket! Du får väldigt mycket för pengarna och allt du lär dig har du stor nytta av om du som jag är en ganska ny egen...

Visa hela
Webbas

Lär känna din lärare och coach

Mitt namn är Emma och det är bland annat jag som kommer vara din kursledare. I över ett decennium har jag jobbat med IT, webb och design på olika vis. Det är med den erfarenheten och kunskapen i ryggen som...

Läs mer och visa alla kurser med Webbas

Highlights