Lyckas som webbdesigner

Webbas, Distans
Längd
Egen takt
Pris
36 250 - 61 250 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Pris
36 250 - 61 250 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lyckas som webbdesigner

Det kompletta programmet för dig som vill ta din kreativa passion till ett hållbart och lönsamt företag som webbdesigner. Du får inte bara lära dig allt du behöver för att driva eget som webbdesigner med de 45+ lektioner som ligger i kursportalen utan du får även coachning under 3 månader för att få alla fortsättningar för att lyckas. 

När du går med i programmet får du omgående tillgång till hela kursportalen. Väljer du till coachningen öppnar den upp ungefär varje kvartal. Se aktuell start för coachning på vår hemsida elladigitalt.se.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

4 september, 2024

  • Kurs
  • Distans
  • Svenska
  • Sista ansökan: 2024-09-03

Börja omgående

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Programmet är för dig som:

  • Är trött på att vara fast på en anställning eller som frilansare utan att veta hur du ska växa ditt företag för att kunna leva på intäkterna.
  • Kämpar med att hitta kunder, marknadsföra din expertis och önskar att du bara kunde sälja med lätthet.
  • Behöver hjälp att ta fram en tydlig process mot dina kunder och skapa en kundupplevelse som kommer göra dina kunder till dina bästa ambassadörer. 
  • Är redo att skapa en hållbar och lönsam webbdesignverksamhet samtidigt som du får göra det du älskar.

Kursinnehåll

Kursprogram

Modul 1 - Grunderna för ett framgångsrikt företag

Här får du tidigt bemästra mindset, vanor och rutiner för att förbereda dig för den framgång som väntar och även budgetera och sätta mål för att ta dig mot den framtid du önskar. Du kommer även få positionera dig som webbdesigner och naila din nisch. Detta kommer sätta grunden för att du ska kunna driva ett framgångsrikt företag.

Modul 2 - Organisera din webbdesignverksamhet

Vi kommer täcka allt operativt du behöver för att du ska driva din webbdesignverksamhet framgångsrikt. Du kommer få ta fram en fungerande webbdesignprocess, paketera och prissätta dina tjänster och förbereda alla mappar med dokument du kan använda till dina kunder om och om igen så att varje projekt kan flyta på.

Modul 3 - Sätt upp ditt klienthanteringssystem

Du får lära dig ett klienthanteringssystem som gör att du kommer älska kundprocessen. Här sätter du upp alla mallar för offert, kontrakt och formulär för att spara tid och energi i varje projekt. Du får även lära dig hur du bäst tar betalt för att intäkterna ska rulla in som planerat.

Modul 4 - Hitta kunder och sälj med lätthet

Här kommer du få våra bästa tips hur du hittar din första (och nästa) kund och ökar din synlighet på olika sätt. Lär dig att naila dina konsultationssamtal och sälja med lätthet för att få ett stort JA på dina offerter. Du får även här skapa en portfolio (med eller utan kunder) som tilltalar just de kunder du vill jobba med.

Modul 5 - Signa och arbeta med kunder

Då du redan satt upp ditt klienthanteringssystem tidigare i programmet kommer du kunna signa och arbeta med kunder på ett enkelt och roligt sätt. Här kommer du mer praktiskt få lära dig vad nästa steg är när du signat kunden och hur hela processen för projektet kommer se ut för att både du och din kund ska få den bästa upplevelsen. Det är denna tydliga process i kombination med resultatet du levererar som gör att din kund utan tvekan kommer ge dig en recension som gör att fler kunder kommer vilja arbeta med dig.

Endast i Next Level (ej i grundprogrammet)

Next Level Marknadsföring + Skala upp och öka intäkterna

Du får här skapa ditt automatiserade säljsystem, sätta upp marknadsföringsschema och sätta upp aktiviteter som kommer leda till kunder kontinuerligt. Vi kommer även ge våra bäst tips på hur du kan skala upp din webbdesignverksamhet och öka dina intäkter genom att arbeta med olika typer av tjänster och samarbeten. 

Mål med kursen

I slutet av programmet kommer du att veta exakt hur du kan signa högre betalande kunder och också ha självförtroende till det, veta hur du marknadsför och säljer dina tjänster med lätthet, levererar den bästa kundupplevelsen, och så mycket mer.

Programmet kommer ta dig från överväldigad, osäker och underbetald - till att känna dig självsäker, bli högt efterfrågad och ta bra betalt. Så att du kan leva på ditt företag, jobba med din passion varje dag och få den frihet du länge drömt om.

Kostnader

Programmet har en investering på 49.000 exkl. moms och går att betala på en gång eller delbetala i 24 månader räntefritt via vårt avtal med Svea ekonomi. I Priset ingår en färdig utbildning på 45+ lektioner och 3 månaders coachning. Se aktuell investering och tider för coachning på vår hemsida elladigitalt.se. Det går även att köpa enbart kursplattformen med allt utbildningsmaterial för 29.000 kr exkl. moms.

Kursledare

Programmet leds av Emma och Lovisa som driver elladigitalt, ett dotterbolag till Webbas som även har kursen Klientvinnande hemsida (där många av våra deltagare börjar sin resa).

Emma började skapa hemsidor redan 2011 och frilansade som webbdesigner fram till 2021 då hon valde att säga upp sig från sin anställning för att satsa fullt ut på eget företag. Redan efter några månader tjänade hon mer än som anställd tack vare en stark marknadsföring, positionering och process - både i projekt och mot kunder. Hon har hittat vad som funkat. Idag får hon jobba med sin passion varje dag med den frihet hon alltid önskat. Hennes mission är att använda den kunskap och erfarenhet hon samlat under dessa år för att korta ner resan markant för andra som det tog för henne att lyckas inom branschen.

Lovisa startade sitt företag 2021 med fokus på att hjälpa coacher skala upp sina verksamheter online. En av hennes främsta inriktningar är webbdesign där både hemsidor, kursplattform och landningssidor blivit hennes specialitet. Idag jobbar hon framgångsrikt med coacher som omsätter mångmiljonbelopp och är en strateg både när det kommer till sälj, prissättning och paketering. Sedan början av 2023 har hon även agerat business-mentor för digitala konsulter som precis likt henne vill kunna försörja sig på sitt företag och uppnå frihet!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lyckas som webbdesigner och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Emma Aldén
02 jan 2024

Är med i omgång 1 och kan inte annat säga än att ni har gjort och fortsätter göra ett helt otroligt bra jobb!! Att ni är så lyhörda på vad vi deltagare behöver och ständigt förb...

Visa hela
5/5
Emily Gyllenspetz
02 jan 2024

Är så tacksam att jag valde att investera i erat program! Det är så välgjort och genomtänkt. Innehåller verkligen alla de där bitarna man annars fastar på och inte har en aning ...

Visa hela
5/5
Sara Schwartz
22 dec 2023

Är du webbdesigner eller vill bli och leva på det så kommer du ha ett så stort försprång i allt som behövs för att bygga upp ett lyckat företag. Bara kursplattformen med alla le...

Visa hela
Webbas

Lär känna din lärare och coach

Mitt namn är Emma och det är bland annat jag som kommer vara din kursledare. I över ett decennium har jag jobbat med IT, webb och design på olika vis. Det är med den erfarenheten och kunskapen i ryggen som...

Läs mer och visa alla kurser med Webbas

Highlights