Visa kurser.se som: Mobil

Dreamweaver - Fortsättning

Distansskolan.se
Kursinformation
Plats: Distans
Längd: 4 veckor ca 10-15 timmar per vecka
Pris: 2 995 SEK inkl. moms
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Dreamweaver CS6 Fortsättning

DreamweaverDet här är en webbdesignkurs på distans för dig som vill kunna skapa mer avancerade hemsidor och veta hur man underhåller dem på ett bra sätt. Genom kursen får du fördjupa dina kunskaper i Adobe Dreamweaver CS6 som används av webbdesigners, webbutvecklare och grafiska formgivare.

Längd: 4 veckor
Tid: 10-15 tim/vecka
Pris: 2995 kr

Kursupplägg
Kursen är upplagd så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Kursen i Dreamweaver är på distans och helt på Internet. Kursen ges under fyra veckor effektiv tid men du har tillgång till din kurs 24 veckor för att färdigställa samt repetera med full support och handledning under hela din kurstid.

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som ska arbeta med en befintlig hemsida eller skapa proffsiga hemsidor från grunden och som behärskar grunderna i programmet. För att gå kursen bör du ha gått Dreamweaver Grund eller ha motsvarande kunskaper.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

2995 kr. Bok ingår i priset, värde ca 450 SEK.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Dreamweaver - Fortsättning.

Distansskolan.se

Du har tillgång till din distanskurs i 6 månader för att färdigställasamt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Lär dig - skapa hemsidor, redigera videofilm, designa trycksaker, retuschera bilder och fotografera. Lärarledda Distanskurser för alla. Support...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Intresseanmälan

För att få mer information om Dreamweaver - Fortsättning, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Dreamweaver - Fortsättning!

Arrangörsrecensioner
          (4,8)
Baseras på 21 recensioner
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer